Welkom in Tramhalteplein

De halte voor een historisch goed kopje koffie en een eerste klasse lunch!

In het voormalige tramstation van Noordwolde wordt u enthousiast en gastvrij ontvangen. In het knusse, sfeervol ingerichte pand kunt u genieten van een goede kop koffie of thee, huisgemaakte gebakjes of een heerlijke lunch. Met veel passie worden elke dag de lekkerste taarten gebakken en met liefde worden heerlijke broodjes en salades vers bereid. Het is een genot om samen te lunchen en bij te kletsen in de fijne, huiselijke sfeer. In de zomer is het goed vertoeven op het gezellige terras.

Geniet van al het lekkers
High-tea in Tramhalteplein is een feestje! Verschillende zoete en hartige lekkernijen sieren de etagères en het is een genot om met elkaar naar hartelust te proeven van al het lekkers. Liever koffie? De koffie die wordt geschonken is Earth Coffee, een biologische melange waarvan alle winst wordt geïnvesteerd in duurzame watersystemen in Azië en Afrika.

Eten wat de pot schaft
In de winterperiode kunt u eten wat ‘de pot schaft’. Eén keer per maand wordt er ’s avonds een driegangen menu geserveerd. U kunt zo aanschuiven en genieten van wat de kok met zorg heeft bereid. Eet u mee?

Weldadig Picknick Arrangement
Samen met FietsPlus Noordwolde hebben we een Weldadig Picknick Arrangement samengesteld. Uw fietsen staan klaar en u vertrekt met een goed gevulde picknickmand voor een heerlijke tocht. Veel fietsplezier!