Welkom bij Fietsplus Noordwolde

In het gebied van de Vrije Koloniën van Weldadigheid en de drie Nationale Parken daaromheen is het heerlijk fietsen. In het hart van het prachtige fietsgebied vindt u Fietsplus Noordwolde. Hier kunt u een fiets, tandem of e-bike huren, laten repareren of zelfs een nieuwe fiets kopen. Vanuit de hele regio weten sportievelingen en deze fietsspecialist te vinden.

Volop accessoires

En is het tijdens uw vakantie wat minder weer of krijgt u door de vele tochtjes last van zadelpijn? Dan heeft u keuze uit volop accessoires. Van regenpakken, zadeldekjes, fietstassen, kinderzitjes tot reparatiesetjes. Het mag u tijdens uw vakantie toch aan niets ontbreken? Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk.

Tips voor een leuke fietstocht

Op zoek naar een mooie fietstocht? De medewerkers zijn u graag van dienst. Neem een mooie route mee of vraag naar leuke tips. De speciaalzaak is als een spin in het web als het om fietsroutes gaat. Vanuit elke draad die u volgt, vindt u een ander landschap. Zo kunt u genieten van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een tocht maken naar Nationaal Weerribben-Wieden of beleef het unieke verhaal van de Maatschappij van Weldadigheid. Samen met Tram Halte Plein in Noordwolde hebben we een Weldadig Picknick Arrangement samengesteld. Uw fietsen staan klaar en u vertrekt met een goed gevulde picknickmand voor een heerlijke tocht. Veel fietsplezier!