Welkom in zwembad ’t Tolhekke

Zwembad ’t Tolhekke is meer dan zwemmen alleen! Van eind april tot begin september kan jong en oud zich hier heerlijk vermaken in het 50 meter wedstrijdbad, met grote glijbaan, of in het ondiepe bad. Ook voor baby’s is er een speciaal badje om lekker te spartelen en minder-validen kunnen gebruikmaken van de luie trap. Bijzonder is dat het zwembad flexibel open is en de openingstijden worden aangepast aan de weersomstandigheden. Bij mooi weer kan er langer gebruik worden gemaakt van het zwembad. Lekker lang genieten!

Aqua-Bootcamp, zeemeermin-zwemmen en pannakooi

Op het grote recreatieveld, waar het heerlijk ontspannen is, staat de pannakooi en kunnen de kinderen heerlijk springen op de airtrampo. Genoeg activiteit! Er staan diverse zwemsporten en wekelijkse activiteiten op het programma. Bent u op vakantie in de buurt dan kunt u tegen een kleine vergoeding aanhaken. Bijvoorbeeld meedoen met de aqua-varia voor volwassenen of het zeemeermin-zwemmen voor de jeugd. Regelmatig worden er speciale spelmiddagen georganiseerd met spectaculaire zwemattributen. Op de www.zwembadtolhekke.nl vindt u een uitgebreid overzicht met alle mogelijkheden.

Kinderfeestjes en gezellig uitje

Feestje vieren in het zwembad? Ook dat is mogelijk! Van een heuse poolparty, waarbij u privé gebruik mag maken van het zwembad, een Brunch at the Pool of een spetterend kinderfeestje. Met lekker eten en drinken is uw feest helemaal compleet!