Welkom bij Woldse Weelde

Twee prachtige vakantiehuizen die uitermate geschikt zijn om als gezin of groep met elkaar vakantie te vieren in een rustige, natuurlijke en comfortabele omgeving. De woningen zijn speciaal aangepast voor ouders met een zorgintensief kind en mensen met een beperking. De drie slaapkamers in het huis kunnen op verzoek verschillend worden ingedeeld. Er is een hoog/laag bed beschikbaar dat kan worden verplaatst naar de huiskamer of het ruime terras. Ook is er in de ruime badkamer een opklapbare douchebrancard aanwezig.

Heerlijk spelen

In de fraaie tuin, met groot grasveld, is een speeltuin met vogelnestschommel, welke ook toegankelijk is met tillift, een trampoline een watergoot met zuigpomp en een zandwatertafel die toegankelijk is voor een rolstoel. Ook zijn er spelletjes, boekjes en speelgoed in beide huizen. Er kan heerlijk gespeeld worden.

Prikkelarme omgeving

Woldse Weelde ligt aan een doodlopende weg. In een rustige en prikkelarme omgeving zodat u er echt even tussenuit kunt zijn. Wilt u een uitstapje maken? In de buurt zijn voldoende mogelijkheden voor een uitje. U kunt hier grenzeloos genieten van de weelde van het wold.

Cor en Minke

De gezichten achter Woldse Weelde zijn Cor en Minke. Samen zorgen zij er met passie voor dat u een onvergetelijke vakantie met elkaar kunt beleven. Mocht u extra hulpmiddelen nodig hebben dan kunnen zij dit voor u regelen. Ook wordt er samengewerkt met een thuisorganisatie die ook verpleegkundige hulp kan bieden. Welkom in Woldse Weelde.