Welkom op vakantiepark Te Hooi en te Gras

‘Met elkaar zijn we rijk!’ Op Vakantiepark Te Hooi en te Gras wordt u gastvrij ontvangen door Lia en Wim Koot. Samen hebben zij van dit kleinschalige vakantiepark een fijne plek gemaakt waar u zich snel thuis zult voelen. ’s Morgens wordt u in het natuurlijke Boijl gewekt door het ruisen van de wind door de bomen en het zingen van de vogels. Op nog geen geen steenworp afstand kunt u de prachtige natuur in van het Drents Friese Woud waar u heerlijk kunt wandelen, struinen en fietsen. Het kampvuur op het park is de centrale ‘hotspot’ waarbij het gezellig vertoeven is. U voelt hier de verbondenheid met elkaar.

Te Hooi en te Gras telt 10 accommodaties en een groter vakantiehuis. U overnacht in een Kolonistenhuisje of een Plaggenhut die behaaglijk zijn en met zorg zijn ingericht. U kunt hier puur genieten en gebruik maken van alle faciliteiten op het park. In het Kolonistenhuisje heeft u (koud) stromend water en een toilet. Het park is uitermate geschikt om als groepsaccommodatie geheel te gebruiken. Bijvoorbeeld een teamuitje of een gezellig familiefeest. U heeft hier alle vrijheid.

In de vakanties zijn er veel kinderen te gast. Zij voelen zich als Hans en Grietje in een van de knusse huisjes waar in de bedstee wordt geslapen. Er kan lekker worden gespeeld en er is alle tijd om te ravotten. Te hooi en te Gras is een veilige en rustige plek om te verblijven en van elkaar te genieten. U bent van harte welkom!