Welkom bij Puur Thee Atelier

WELKOM IN DE WERELD VAN MIJN PUUR THEE Melanges en meer…

Door mijn passie en liefde voor de pure smaak van losse thee en kruiden, ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het maken van Puur Thee melanges.

Mijn inspiratie krijg ik als ik bijvoorbeeld door de tuin loop; een lekker gerecht proef of als ik behoefte heb aan bepaalde smaken waar ik blij van word. In mijn Puur Thee atelier maak, meng, proef en experimenteer ik met de diverse biologische ingrediënten tot ik een mooie melange ontwikkel heb. Het kan zijn dat het in 1 keer klopt maar soms heb ik meerdere sessies nodig om tot een mooi resultaat te komen. Waar ik heel erg blij van wordt is als mensen de smaak van losse thee gaan ontdekken en daar net zo blij van worden als ik.

In mijn Puur Thee melanges gebruik ik uitsluitend biologische ingrediënten. Mijn melanges zijn puur van smaak waarbij ik gebruik maak van meer dan 50 kruiden, bloemen en zaden om een lekkere melange te maken.

Kom en verwonder je in de geurige en smakelijke wereld van mijn Puur Thee melanges waarbij ik een basis heb van kruiden, zwarte thee, groene thee en rooibos. Naast mijn 22 melanges heb ik ook nog diverse soorten zwarte thee, witte thee, groene thee en rooibos.

Theerijke groet,
Liesbet van Pelt