Welkom op camping De Moesberg

Op familicamping De Moesberg is altijd wat te beleven! Een geweldige camping waar je naar hartenlust kunt plonsen in het zwembad, glijden van de glijbaan, springen op de trampoline, Jeu-de-Boules kunt spelen, ravotten in de water- & zandspeelplaats en niet te vergeten lekker kunt fietsen en skelteren. Er is van alles te doen voor jong en oud. Het animatieteam zorgt ervoor dat er spectaculaire, spannende, gezellige en muzikale activiteiten worden georganiseerd op de camping. Een paradijs voor iedereen!

Van klein tentje tot glamoureus comfortplaats

U kunt hier basis kamperen, maar ook luxe recreëren. Van kampeerplaats met een klein tentje tot een glamoureus comfort-plaats met privé-sanitair. Van chalet tot vrije kavel. Het kan allemaal. De voormalige havezathe ‘Moerhove’ is inmiddels uitgegroeid tot een grote camping met 50 zeer ruime toeristische plaatsen met verhard tegelterras, er zijn 120 chalets en stacaravans en een aantal bungalows. Toch is de charme van de camping het gemoedelijke en het gezellige. U kunt genieten van alle comfort. In de kantine kunt u heerlijk eten en even gezellig zitten in de prachtige serre. Heel relaxed.

Even van de camping af?

Ook buiten de camping is er genoeg te doen. Op fietsafstand ligt Havelte waar u naar de hunebedden en de schaapskooi kunt, of breng een bezoek aan Giethoorn en op nog geen steenworp afstand liggen drie Nationale Parken. Camping De Moesberg ligt op een unieke, centrale locatie. Als eerste camping vanaf de snelweg A32 is het de poort van Drenthe. En …  Drenthe doet wat met je! U bent van harte welkom!