Welkom op camping Padjelanta

Camping Padjelanta is gunstig gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder vlakbij de Koloniën van Weldadigheid. De camping vormt een prachtige uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de prachtige natuurgebieden zoals de Nationald Parken Drents-Friese Wold, Dwingelerveld en Weerribben-Wieden of een tocht door het Holtingerveld of de Lindevallei.

Inmiddels is de camping uitgegroeid tot een middelgrote camping met prachtige staanplaatsen. Hier kunt u heerlijk ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Door middel van bossingels is het kampeerterrein van Padjelanta verdeeld in ruime plekken (minimaal 150 m2). Hierdoor heeft u volop rust en privacy en zit u heerlijk beschut. Naast chalets en toeristische kampeerplaatsen, beschikt onze camping over seizoensplaatsen en staanplaatsen voor een stacaravan.

Voor elke campinggast heeft onze camping plaats. Wilt u met uw camper bij ons kamperen of liever in een tent of stacaravan? U kunt bij ons kamperen en genieten van een heerlijke en rustige vakantie midden in de natuur.

Voor een goede indruk van onze camping leiden we u graag rond. Neem gerust contact met ons op. Welkom!