Welkom bij het Outdoor Point

Outdoor Point regelt van A tot Z een actief en avontuurlijk uitje voor u! En u hoeft niet sportief te zijn om lekker actief bezig te zijn. Voor jong en oud organiseert Outdoor Point activiteiten. Voor groepen van 10 tot 1000 personen. Uitdagend! Maar zo dat het voor iedereen leuk blijft. Zelfs iemand die geen ervaring heeft, kan winnen. Op diverse outdoor locaties in Drenthe, Friesland en Overijssel kunt u van alles beleven. Van lekker stoer quad rijden, paintballen, in alle rust forelvissen aan de waterkant of met elkaar in een grote oude legertruck. Super leuk!

Compleet verzorgd en ontzorgd

Ook kan Outdoor Point met een groot deel van de activiteiten bij u op locatie komen of op een plek waar u het leuk vindt. Bijvoorbeeld handboogschieten, archery tag spelen, bamboestieken en nog veel meer. Perfect voor een teambuilding, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Er worden diverse arrangementen aangeboden. Combinaties van verschillende activiteiten met lekker eten en drinken. Op een persoonlijke manier wordt een compleet verzorgd uitje voor u samengesteld. Waarbij u alleen de deelnemers hoeft regelen en zelf lekker mee kunt doen met een geslaagd uitje.

E-Step en E-Chopper huren

Beleef de Koloniën van Weldadigheid eens op een hele andere manier. Met de Fat Max E-step of de E-chopper kun je geruisloos genieten van de unieke omgeving. En het mooie is, iedereen kan het en je hoeft zelf niet te doen. Gas geven en rijden maar. Start je tocht in Vledder of bij het Fietstransferium in Frederiksoord. Er liggen verschillende routes klaar!