Welkom in B&B Het Oude Dorpscafé

Heerlijk slapen, ontspannen, vertragen en ontbijten in een pand met een verhaal.

Welkom in B&B Het Oude Dorpscafé. Zoals de naam al zegt: dit is het oude Dorpscafé van Zorgvlied. Een knus en rustig dorpje aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. In de omgeving kun je heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen en paardrijden in de natuur. Maar ook genieten van de rust en het langzame leven.

De B&B bestaat uit o.a., een een riant appartement op de eerste etage, waarin 1 tot 4 personen kunnen verblijven. Deze kamer is ruim, gezellig, voorzien van een zitje, planten, een koelkast en een heerlijk bed. De badkamer is groot en luxe, met een vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel en toilet. In de ochtend wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd met voornamelijk zelfgemaakte – en streekproducten.

Verder zijn er nog twee kleinere kamers met beiden een eigen badkamer, voorzien van wastafel, douche en toilet. Na een actieve dag in de natuur kun je hier op je gemak ontspannen. Maar ook zakelijke reizigers kunnen hier overnachten. Ontbijt wordt geserveerd op een tijd in overleg. Het kan ook alvast ’s avonds klaargezet worden voor mensen die al vroeg op pad moeten.