Welkom bij Ludiek Eten – Slapen

In het hart van het Drentse Havelte kunt u heerlijk eten en slapen in een huiselijke en eigentijdse sfeer. Ludiek is speels, eigenzinnig, stoer en vooral voor iedereen.  In het kleinschalige hotel kunt u uitgebreid relaxen. In het restaurant is het groots genieten.

Slapen in Ludiek
De negen comfortabele tweepersoonskamers (3 verschillende types) hebben elk een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, Rituals badproducten en zijn verder van alle gemakken voorzien. De WiFi is gratis en maak zelf een lekkere bak koffie in het Nespresso apparaat of zet een kopje thee om even bij te komen van een mooie fiets- of wandeltocht in de overweldigende omgeving.

Eten bij Ludiek 
Van een kop koffie, huisgemaakt taartje, gezellige lunch tot een uitgebreid diner bij Ludiek is het heerlijk vertoeven. De koks Ger, Thomas en Joery staan garant voor de lekkerste, culinaire hoogstandjes. De gerechten zijn altijd bereid met verse producten en verfijnde smaken. De Nederlandse keuken van Ludiek wordt beïnvloed door de smaken uit Azië en de Mediterranen. Lekker eten of borrelen op het terras is een belevenis. U heeft uitzicht op de bloemenweide waar regelmatig ooievaars en reeën te vinden zijn. Welkom in Ludiek!