Welkom bij Landgoed Lindehof

Op het ruim opgezette recreatielandgoed vindt u verschillende overnachtingsmogelijkheden; een luxe Bosvilla, B&B Natuur Lodges, prachtige ingerichte Glamping tenten en camperplaatsen. De Bosvilla is een geweldige plek om een heerlijk weekend samen te beleven of met de hele vriendengroep gezellig te verblijven. Er is plek voor acht personen. De B&B Natuur Lodges zijn geschikt voor twee personen en de comfortabele kamers hebben allen privé sanitair en een eigen terras. De Glamping tenten hebben een fenomenaal uitzicht, zijn van alle gemakken voorzien en zijn ideaal voor een gezinsvakantie.

Hottub en pluktuin
De hottub op het landgoed kan extra gereserveerd worden in er is een mooie pluktuin waar verse kruiden en aardbeien kunnen worden geplukt. Lekker bij het ontbijt of voor een vers kopje thee. En geen zin om zelf te koken of gezellig samen borrelen? Op loopafstand van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot.

Geniet op de grens van Friesland, Overijssel en Drenthe op Landgoed De Lindehof. Je kunt hier letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Van harte welkom!