Welkom in de Elektrische Kolonie Express

Het gebied van de Koloniën van Weldadigheid vertelt een bijzondere geschiedenis. In 1818 werd de Maatschappij van Weldadigheid opgericht door de visionair Generaal Johannes van den Bosch. Door middel van werk, onderdak, scholing en zorg wilde hij de stedelijke paupers een perspectief op een beter bestaan bieden. Dit project, de daarbij behorende monumenten en het landschap zijn nog steeds zo bijzonder dat het gebied in 2021 is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Maak een unieke belevingstocht

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid eens op een hele andere manier. Maak een belevingstocht met de elektrische Kolonie Express. Geniet onder leiding van een ervaren gids van de prachtige natuur en volg het gedachtegoed van Generaal Johannes van den Bosch. Bent u met z’n tweeën of juist met een grotere groep? Er zijn verschillende mogelijkheden. De Kolonie Express biedt plaats aan maximaal 14 personen. Leuk als individueel uitje maar ook voor een dagje uit met de hele familie of vriendengroep.

Let op! De Elektrische Kolonie Express is toegankelijk voor één rolstoel. Naast de inzittende van de rolstoel kan een begeleider of andere passagier plaatsnemen zodat u gezellig samen kunt genieten.

De Weldadige Oorden nodigen u uit!

Bij de volgende Weldadige Oorden kunt u een belevingstocht met de elektrische Kolonie Express reserveren of een compleet arrangement voor een dagje uit boeken.

Een hele fijne en bijzondere belevenis in de Vrije Koloniën van Weldadigheid toegewenst!

Kolonie Ontdekkingstocht Arrangement

Prijs € 49,50 per persoon

Dit arrangement is te reserveren bij het Huygens Huys (0521) 345 724 en is voor groepen van maximaal 14 personen. Afwijkende starttijden en overige wensen zijn in overleg mogelijk.