Welkom in het Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Beleef een waanzinnig avontuur midden in de natuur in het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Een van de leukst uitjes van Nederland. Op het beboste terrein is het grootste Freerunning Parcours van Nederland met Outdoor Fitness toestellen vrij te gebruiken. Alleen voor de begeleidde activiteiten, zoals het klimmen, Bubble Footbal en het boogschieten, wordt entree gevraagd.

Bijzondere ervaring

Het klimbos heeft vier uitdagende parcoursen. Al klimmend en klauterend beweegt u zich voort door de toppen van de bomen, waarbij verschillende hindernissen moeten worden getrotseerd. En dat is vaak moeilijker dan het lijkt! Zowel de beginnende als de gevorderde klimmer heeft hier de tijd van z’n leven. Op de klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen, de papegaaienbalken tot aan de kabelbaan waaraan je meer dan 130 meter verder roetsjt. Een heel bijzondere ervaring!

Veiligheid boven alles!

De instructeurs van het klimbos lopen continu in het bos om toezicht te houden op de deelnemers. Daar waar nodig helpen en assisteren ze. U klimt met een full body harnas, dat in tegenstelling tot andere klimgordels, heel comfortabel zit. Veiligheid staat boven alles! Zo bent u het gehele traject verbonden met het continu zekersysteem. Op de grond wordt u vastgemaakt op de kabel en de veiligheidshaak glijdt de gehele route mee. Zo kan alles uit de kast worden gehaald om je sportieve kant écht te leren kennen!

Individueel of met de hele groep

U kunt het Klimbos Avontuurlijk Paasloo in uw eentje bezoeken, met het hele gezin of als groep. Speciaal voor groepen, bedrijfsuitjes of schoolreisjes wordt een programma op maat gemaakt. Waarbij een keuze kan worden gemaakt uit tal van buitenactiviteiten of zelfs blindklimmen, voor de echte durfals. Avonturen kun je niet downloaden: Die beleef je!