Welkom in Bed & Breakfast/Gastenverblijf Immer met Moed

B & B/Gastenverblijf Immer met Moed ligt aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. In het najaar van 2017 zijn Gert en Anita verhuisd naar deze prachtige plek. Het buitenleven, de stilte, het bos, de es … alles viel op zijn plaats. Na een interne verbouwing kunt u ook genieten van deze mooie en sfeervolle plek. U kunt één of meerdere kamers reserveren voor B &B of het hele gastenverblijf boeken. Het ontbijt regelt u dan zelf. De bakker, slager, supermarkt en verschillende restaurants zijn op loopafstand. 

Ontmoeten
Het gastenverblijf bevindt zich in een apart gebouw, direct naast het woonhuis. Gasten kunnen hier beschikken over vier sfeervolle en comfortabele kamers met een eigen douche en toilet. Op de verdieping is een ruime en gezellige living. Elke ochtend wordt in deze gezamenlijke ruimte een heerlijk streekontbijt geserveerd. 

Onthaasten
Rondom het gastenverblijf is een prachtige parkachtige tuin, omzoomd door eeuwenoude eiken. In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen, luieren of sporten. Bij frisser weer is er de gezellige serre, compleet met houtkachel.

Ontdekken
Vanuit ‘Immer met Moed’ fietst of wandelt u direct het schitterende natuurgebied het Nationaal Park Drents-Friese Wold op. In de directe omgeving wachten Landgoed Vledderhof, de Koloniën van Weldadigheid, het Holtingerveld, Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn om ontdekt te worden. Op loopafstand vindt u zeemuseum Miramar, museum Valse Kunst en museum De Proefkolonie. U kunt fietsen reserveren en er zijn prachtige fiets- en wandelroutes aanwezig om te genieten van al dit moois.