Project omschrijving

Welkom in Bed & Breakfast Immer met Moed

B & B Immer met Moed ligt aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. In het najaar van 2017 zijn Gert en Anita verhuisd naar deze prachtige plek. Het buitenleven, de stilte, het bos, de es … alles viel op zijn plaats. Na een interne verbouwing is het mogelijk dat ze ook u kunnen laten genieten van deze mooie en sfeervolle plek.

Ontmoeten
B & B Immer met Moed bevindt zich in een apart gebouw, direct naast het woonhuis. Gasten kunnen hier beschikken over drie sfeervolle en comfortabele kamers met een eigen douche en toilet. Op de verdieping is een ruime en gezellige living waar u ook andere gasten kunt ontmoeten. Elke ochtend wordt in deze gezamenlijke ruimte een heerlijk streekontbijt geserveerd. De supermarkt, restaurants en fietsverhuur zijn op loopafstand.

Onthaasten
Rondom de B & B is een prachtige parkachtige tuin, omzoomd door eeuwenoude eiken. In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen en luieren. Bij frisser weer is er de gezellige serre, compleet met houtkachel.

Ontdekken
Vanuit B & B Immer met Moed fietst of wandelt u direct het schitterende natuurgebied het Nationaal Park Drents-Friese Wold op. In de directe omgeving wachten Landgoed Vledderhof, de Vrije Koloniën van Weldadigheid en het museum Valse Kunst om ontdekt te worden. Op korte afstand zijn ook Giethoorn, de hunnebedden en het natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden goed bereikbaar.