Welkom bij IkeAir Ballonvaarten

De nieuwe indrukken, de rust, het hoog verheven zijn boven het landschap en het varen in de ballon zelf, maakt de hele ervaring van een ballonvaart bijzonder en uniek. Ballonvaarder Ike houdt het graag klein in de lucht. Wanneer u met IkeAir vaart, bent u met maximaal 6 à 7 passagiers in de mand. De ballonvaart wordt op deze manier het mooist beleefd en als intiem ervaren. Voor grotere groepen passagiers worden meerdere ballonnen ingezet. Zodat bijvoorbeeld uw familie-/buurtfeest of zakelijk bedrijfsuitje bijna een klein ballonfestival wordt. Altijd persoonlijk en deskundig. Een van de hoogtepunten in uw leven!

Van Kolonievaart tot huwelijksaanzoek

Ballonvaren is niet iets wat u elke dag doet en de aanleiding is vaak speciaal. Daarbij komt dat de samenstelling en motivatie van de passagiers vaak verschilt. Om daarop in te spelen heeft IkeAir een variëteit aan ballonvaarten en arrangementen samengesteld zodat er voor iedereen een geschikte en ultieme belevenis is. Zelfs het doen van een huwelijksaanzoek hoog in de lucht is mogelijk.

Onvergetelijke ervaring

U bepaalt zelf waar u wilt starten; vanuit Frederiksoord bij de luchtvaartboerderij van IkeAir waar u gastvrij wordt ontvangen en het unieke, rechtlijnige landschap van de Maatschappij van Weldadigheid kunt zien en ervaren of op een locatie die u zelf wenst. Een vaart in de ballon is altijd een onvergetelijke ervaring.