Welkom in theehuis ’t Hunebed

Vlakbij de hunebedden, de schaapskooi en de toegangspoort van het Holtingerveld in Havelte ligt Theehuis ’t Hunebed. Midden in de bossen kunt u hier heerlijk eten en drinken, de kinderen lekker spelen en samen een balletje slaan op de midgetgolfbaan. De menukaart is zeer uitgebreid van een goed stuk gebak tot pannenkoeken (naar eigen recept) en van een drankje met bittergarnituur tot een malse kogelbiefstuk. Volop genieten in de prachtige Drentse natuur.

Gratis spelen en ravotten

In de grote speeltuin kan naar hartenlust worden geklauterd en geklommen. Het is vrij toegankelijk voor iedereen en er zijn volop mogelijkheden om lekker te zitten en te genieten van de spelende kinderen. Ach en misschien doet u zelf ook wel even mee? Bijvoorbeeld op het waterfonteinplein, de air-trampo of de kabelbaan. In de snack-resto kan een ijsje worden gekocht en voor de grote trek gaat een patatje er ook altijd in.

De Heide Express

Gezellig met de hele familie of met de collega’s op pad? Theehuis ’t Hunebed regelt een onvergetelijke dag voor u. Er zijn volop mogelijkheden. Zo kunt u met elkaar in de huifkar, de schaapherder ontmoeten, een rondleiding krijgen op het vliegveld uit de Tweede Wereldoorlog en wilt u het nog spectaculairder maken worden legertrucks geregeld en gaat u met de Heide Express de hei op. Een fantastische ervaring!