Welkom in Huis ten Wolde

Genieten met een hoofdletter! Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, midden in de natuur gelegen aan de voet van de Woldberg. Een fijne locatie als u wilt genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft. U kunt hier goed overnachten in een van de comfortabele kamers. Reserveer een comfort kamer, een familiekamer of een luxe suite. Er zijn verschillende mogelijkheden om even uit de waan van de dag te zijn en tot uzelf te komen. En er is genoeg aanbod om leuke dingen te ondernemen. Het hotel heeft maar liefst twintig fietsroutes, met leuke weetjes, zelf ontwikkeld. Er even helemaal uit!

Verrassend en compleet aanbod

Culinair genieten kunt u in het voortreffelijke restaurant waar verschillende, eigengemaakte en ambachtelijk bereide specialiteiten worden geserveerd. Ervaar de gastvrijheid van de vriendelijke medewerkers, de professionaliteit en kwaliteit. In Brasserie De Woldberg kunt u heerlijk ontspannen bij de open haard met een goede wijn of en kop koffie met eigengemaakte appeltaart. Of pak een goed boek uit de uitgebreide bibliotheek waar ook heerlijke plekjes zijn om te kunnen lezen. Grenzend aan de Brasserie is een prachtig terras met zicht op de uitgestrekte weilanden. Hier kunt u in alle rust genieten van de lunch, diner of een heerlijk High Tea of High Wine..

Beauty & Wellness

In de Beauty & Wellness staat het verzorgingsteam voor u klaar. Hier vindt u het zwembad, luxe whirlpool, sauna en stoombad waar u gebruik van kunt maken. Wilt u alleen een verwendag uit? Huis ten Wolde biedt uitgebreide Beauty & Wellness arrangementen waarin het beste van alle faciliteiten van het hotel worden gecombineerd. Heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!