Welkom in Logement & Gasterij Frederiksoord

Logement & Gasterij Frederiksoord een unieke plek om in een sfeervolle ambiance heerlijk uit te rusten en te genieten van uw verblijf in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Het logement stamt uit de 18e eeuw en is geheel teruggebracht in haar originele staat. U kunt betaalbaar overnachten en eten en drinken in een luxe sfeer.

Overnachten

De comfortabele hotelkamers voldoen aan alle eisen van deze tijd. Opvallend zijn de hoge plafonds die u een ruimtelijk gevoel geven. Alle kamers hebben een privébadkamer met toilet, douche en wastafel. ’s Ochtends kunt u genieten van een traditioneel ontbijt met koffie, thee, broodjes, diverse soorten beleg en een heerlijk eitje.

Lunch & Diner

Ook de lunch- en dinerkaart van het restaurant is uniek. U kunt uw keuze maken uit de ‘Koloniekrant Frederiksoord’. Weldadig en met een knipoog naar de bijzondere geschiedenis van de Koloniën van Weldadigheid. Ouderwets genieten van hedendaagse kwaliteit en bereid met prachtige, verse streekproducten. Zo worden ‘De Pauper’, ‘Woest land en arm volk’, ‘Majoor van Swieten’ en nog veel meer mooie gerechten geserveerd. Proef de sfeer en geniet!

Arrangementen

Speciaal voor u zijn er een aantal mooie arrangementen samengesteld. Van een fietsarrangement om een paar dagen heerlijk te genieten van de mooie omgeving, tot een bierproeverij of een high-tea. Ook verzorgt het hotel diverse groepsuitjes. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en de verscheidenheid aan arrangementen op www.hotelfrederiksoord.nl. U bent van harte welkom!