Welkom in hotel Brinkzicht

Een reis is pas geslaagd als u er nog vaak met plezier aan terug denkt. Voor zo’n fijne herinnering is een gevoel van thuiskomen belangrijk, waar u ook bent. Hotel Brinkzicht is een echt familiebedrijf waar u als gast dat vertrouwde, ontspannen gevoel wordt gegeven. In het compleet vernieuwde hotel wordt u van harte welkom geheten. Of u nu op eigen gelegenheid komt of gebruik maak van een van de populaire excursiereizen.

Sfeervolle kamers
Hotel Brinkzicht beschikt over 50 sfeervolle kamers die zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn. Allen met douche, toilet, televisie, wekkerradio, föhn, vergrootspiegel en kluisje. Bovendien kunt u kosteloos gebruik maken van Wifi en gratis bellen op uw hotelkamer (naar vaste en mobiele nummers in Nederland). Kamers die zich niet op de begane grond bevinden zijn per lift bereikbaar. Een deel van onze hotelkamers is uitgerust met airconditioning, bad of terras/balkon.

Het Meer
Schuif aan in het gloednieuwe à la carte restaurant Het Meer! Geniet in hartje Vledder van uw ontbijt, lunch, een heerlijk diner of even een tussendoortje. En wilt u sportief bezig zijn? De nieuwe bowling ligt pal naast het restaurant. Wilt u eens even lekker van huis? Kom naar Hotel Brinkzicht en u voelt zich meteen thuis!