Welkom op Hoeve De Werkhorst

Aan de rand van het bos en de heidevelden van het Drents-Friese Wold ligt Hoeve De Werkhorst. De familie Bethlehem runt op deze landelijk gelegen boerderij van de Maatschappij van Weldadigheid een moderne melkveehouderij. Op ambachtelijke wijze wordt zelf yoghurt, boter, karnemelk, chocolademelk en vla gemaakt. In het gezellige winkeltje kunt u deze lekkernijen en nog veel meer streekproducten en snuisterijen kopen.

U bent van harte welkom om in de theeschenkerij de verse zuivelproducten te proeven of gewoon te genieten van een lekkere bak koffie of thee met iets lekkers. In alle vrijheid kunt u heerlijk genieten op het terras, waar de kippen stiekem even komen kijken en u midden in de natuur even helemaal tot uzelf komt. In de authentieke varkensschuur kunt u zelfs met een gezelschap tot 50 personen weldadig verblijven. Een unieke plek voor een uitje of feestje. De ruimte is van alle gemakken voorzien.

Hoeve De Werkhorst is een prima start- of finishplaats voor uw fiets- of wandeltocht. Van hieruit kunt u km’s fietsen en wandelen. Ook is het direct gelegen aan het rolstoelpad en met de uitstekende aangepaste voorzieningen een fijne uitvalsbasis voor mindervaliden.