Welkom bij B&B Het Dijckhuys

Welkom bij B&B Het Dijckhuys

Lekker niets doen en genieten van je rust of juist actief de omgeving verkennen. Wat je ook voor ogen hebt met je verblijf in Noordwolde, wij begroeten je graag in onze B&B, gelegen aan de rand van de dorpskern en vlakbij de bossen. Wij bieden je een zeer ruime comfortabele kamer geschikt voor 2 personen met volop privacy. Wij serveren een uitgebreid ontbijt, in overleg kan je uit vier ontbijtjes kiezen. In onze tuin staat een lekkere loungeset zodat je hier kan relaxen. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt buiten in de tuin.

Rust, ruimte, tijd voor elkaar

Onze B&B ligt in een landelijke omgeving met veel recreatiemogelijkheden. Het is een bosrijke en waterrijke omgeving, je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of een kano huren. Na een mooie dag buiten kan je ’s avonds heerlijk uitrusten en genieten van onze ruime en comfortabele kamers.

Korte historie

Het Dijckhuys is gevestigd in het voormalige café van Noordwolde. Het pand stamt uit 1936. Nadat het café werd gesloten was het een boerderij met ruimte voor paarden. In de loop der tijd is het gebouw diverse keren verbouwd en vanaf 1998 kreeg het de bestemming van woonboerderderij.