Welkom bij Grenzeloos | Eten – slapen – beleven

Grenzeloos genieten in Doldersum!

Slapen
Er even helemaal tussenuit? Kom naar Grenzeloos! Overnacht in een van de landkamers of geniet optimaal in de Welstaete suites. In de gemoedelijke omgeving zult u zich al gauw thuis voelen. De landkamers en suites zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, een zitje, televisie en badkamer met douche, toilet en wastafel. Rust, ruimte en een prachtig uitzicht over de es vindt u in een Welstaete suite. Een fantastische vrijstaande hotelkamer die compleet is ingericht met afwasmachine, fornuis en koelkast. Ideaal om langer te verblijven.

Volledig verzorgd verblijven voor een betaalbare prijs? Grenzeloos biedt verschillende meerdaagse arrangementen aan. 

Eten
Of het nu een kopje koffie is, een lekkere lunch of een à la carte diner? In restaurant Grenzeloos kunt u ambachtelijk genieten van heel veel lekkers. Neem plaats op de (verwarmde) veranda of in het restaurant en laat u heerlijk verwennen. Op de uitgebreide lunch- en dinerkaart staan gerechten die Chefkok Gerard Slot met veel passie voor u bereid. Hij werkt met eerlijke verse, en daar waar mogelijk, streekproducten die op ambachtelijke wijze worden klaargemaakt. De kwaliteit is boven verwachting. De menu van Grenzeloos is heel divers. Er staan zowel vlees- als vis- en vegetarische gerechten op de kaar. Voor elk wat wils!

Grenzeloos genieten!
Ook groepsuitjes zijn mogelijk in overleg. Of lekker het gebied verkennen en afsluiten met een borrelplank? Dan is het Hap & Stap misschien wat voor u. Grenzeloos genieten!