Welkom bij het Fietstransferium Frederiksoord

Startpunt voor de mooiste fietstochten!

Het Fietstransferium Frederiksoord is hét startpunt voor de mooiste routes in de regio. In het hart van de Koloniën van Weldadigheid en naast museum De Proefkolonie kunt u terecht voor het huren van diverse type fietsen en e-bikes. Avontuurlijk op pad? Huur een E-Koloniescooter, een E-fatbike of een E-step. Er is van alles mogelijk om een unieke ontdekkingstocht in het gebied te maken. De mooiste routes liggen voor u klaar en de medewerkers adviseren u graag.

Onbezorgd fietsen
Er worden verschillende extra’s aangeboden om uw dagje uit zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn voorzieningen om uw fiets op te laden, banden op te pompen, flesje water te vullen tot pechhulp in de regio. Ook kunt u in de (naastgelegen) horeca terecht voor een kopje koffie of lekkere lunch en kunt u gebruikmaken van sanitair. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde dag fietsplezier.

Meerdere opstaplocaties
Het Fietstransferium Frederiksoord heeft twee dependences in Doldersum en Willemsoord. Ook hier kunt u fietsen huren, is horeca, sanitair en toerist info aanwezig. Wanneer u een fiets, e-bike of scooter huurt, kunt u de opstaplocatie van uw voorkeur aangeven.

Klik hier >>> voor de mooiste routes. Fiets bijvoorbeeld het Weldadig Rondje – een must voor iedereen die de Koloniën van Weldadigheid wil ontdekken – of maak een tocht naar Veenhuizen en ga ‘Van Bajes tot Bajes‘.