Loading...
Expositie Beeldschoon 2018-05-05T11:28:53+00:00

Project Description

Welkom bij Expositie Beeldschoon

Kunst beleven is een gevoel! Ton en Ria Rietveld laten u dit gevoel meebeleven met ‘Expositie Beeldschoon’. Een gedeelte van het jaar stellen zij, bij het landelijk gelegen buurtschap De Pol, de prachtige beeldentuin open. Hier exposeren meer dan dertig internationale, professionele kunstenaars in de Hedendaagse Beeldende Kunst. In de tuin met prachtige borders, een sfeervolle vijverpartij en drie galeries zijn ruim 200 beelden, schilderijen en wandobjecten te bewonderen. Verschillende stijlen, materialen en technieken vormen hier met elkaar een harmonisch geheel. U wordt persoonlijk en in een huiselijk sfeer ontvangen. Expositie Beeldschoon is  van 12 mei tot en met 17 juni op vrijdag, zaterdag en zondag en op Tweede Pinksterdag geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur kunt u rustig, kijken, voelen en beleven.

Na 17 juni t/m 16 september kunt u de expositie ook op afspraak bekijken. Ton en Ria doen graag het hek voor u open. Wilt u van tevoren wel even bellen?

Vrij toegankelijk
Wilt u het gehele jaar genieten van kunst? Art & Welness Hotel Huis ten Wolde De Bult, op nog geen 10 minuten autorijden van De Pol, is het hele jaar ingericht met kunstobjecten van ‘Expositie Beeldschoon’. Ton en Ria laten op een geheel eigen wijze de kunst in en rond het hotel tot haar recht komen. Aan de hand van een plattegrond, die u bij de receptie kunt verkrijgen, kunt u hier dwalen langs de verschillende kunstwerken. U kunt genieten van een grote variatie aan stijlen. Net als in de beeldentuin in De Pol is de expositie hier gratis te bezoeken. Kunst verrijkt het leven!