Welkom op Park Drentheland

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het plaatsje Zorgvlied vindt u Park Drentheland. Een veelzijdig park met diverse mogelijkheden om te overnachten. Genieten in een luxe paviljoen met alle faciliteiten, de trekkershut of met uw eigen tent of caravan op de camping. Er is met zorg aandacht aan uw komst besteed en een enthousiast team ontvangt u gastvrij. U zult als snel de gezelligheid en betrokkenheid ervaren. Zowel letterlijk als figuurlijk heeft u heel veel rust, ruimte en vrijheid op Park Drentheland.

Op en om het park zijn verschillende mogelijkheden om u te vermaken. Heerlijk afkoelen in het buitenzwembad, luieren op de zonneweide en ravotten op de speelweide. Een balletje slaan op de tennisbaan of de fraaie 18 holes midgetgolfbaan. Het is zelfs mogelijk om uw eigen paard mee te nemen. In de fraaie stallen heeft ook uw paard een aangenaam verblijf. In de directe nabijheid van het park vindt u uitgestrekte bossen, vennen, heide en zandverstuivingen. De perfecte uitvalsbasis voor een wandel-, fiets- of paardrijtocht.

In de Attenborough Pub kunt u lekker eten. In het hoogseizoen is het restaurant dagelijks geopend voor de lunch en het diner. U kunt gebruik maken van de broodjesservice of een barbecue of buffet laten verzorgen. Voor jong en oud voldoende ingrediënten voor een aangenaam verblijf in Drenthe(land)!