Welkom in Theeschenkerij De Buytenplaets

Doe het rustig aan en geniet! Dat is wat u kunt ervaren bij Theeschenkerij De Buytenplaets. U wordt hier in de prachtige tuin of in de knusse en gezellige theeschenkerij verwend met de heerlijkste huisgemaakte lekkernijen en de meest uiteenlopende theesoorten. U krijgt altijd iets bijzonders. Appeltaart staat niet op de kaart maar u kunt kiezen uit een van de vele dagelijks wisselende taartjes. Met passie én vers gemaakt. Ook de bijzondere lunches worden met veel liefde voor u bereid. Zoveel mogelijk met producten uit de streek en altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kom langs, neem de tijd en geniet!

Lekker eten en niks doen

U kunt ook een verrassende avondmaaltijd bij De Buytenplaets eten. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op de website vindt u alle mogelijkheden. Wilt u liever thuis verwend worden? Denk dan ook aan De Buytenplaets. Wat dacht u van een compleet verzorgde High Tea aan huis? Gemak dient de mens. Liever een warme maaltijd? Voor minimaal vier personen wordt een voortreffelijke maaltijd gemaakt waar u goede sier mee zult maken. Deze maaltijden kunt u afhalen of laten bezorgen. Vers en speciaal voor ú bereid.

Samen lekker kokkerellen of bezig zijn

Gezellig samen met vrienden, familie of collega’s bezig zijn? Nieuwe inspiratie en ervaringen opdoen? Bij De Buytenplaets kunt u verschillende workshops doen en er worden diverse arrangementen aangeboden. Samen koken, leren kalligraferen of een dagje weg op de solex? Het is allemaal mogelijk! U heeft keuze uit meer dan 20 mogelijkheden. Er is altijd iets leuks bij voor uw gezelschap. Net even anders dan anders!