Loading...
Theeschenkerij De Buytenplaets2018-11-05T09:42:50+00:00

Project Description

Welkom in Theeschenkerij De Buytenplaets

Doe het rustig aan en geniet! Dat is wat u kunt ervaren bij Theeschenkerij De Buytenplaets. U wordt hier in de prachtige tuin of in de knusse en gezellige theeschenkerij verwend met de heerlijkste huisgemaakte lekkernijen en de meest uiteenlopende theesoorten. U krijgt altijd iets bijzonders. Appeltaart staat niet op de kaart maar u kunt kiezen uit een van de vele dagelijks wisselende taartjes. Met passie én vers gemaakt. Ook de bijzondere lunches worden met veel liefde voor u bereid. Zoveel mogelijk met producten uit de streek en altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kom langs, neem de tijd en geniet!

Lekker eten en niks doen

U kunt ook een verrassende avondmaaltijd bij De Buytenplaets eten. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op de website vindt u alle mogelijkheden. Wilt u liever thuis verwend worden? Denk dan ook aan De Buytenplaets. Wat dacht u van een compleet verzorgde High Tea aan huis? Gemak dient de mens. Liever een warme maaltijd? Voor minimaal vier personen wordt een voortreffelijke maaltijd gemaakt waar u goede sier mee zult maken. Deze maaltijden kunt u afhalen of laten bezorgen. Vers en speciaal voor ú bereid.

Samen lekker kokkerellen of bezig zijn

Gezellig samen met vrienden, familie of collega’s bezig zijn? Nieuwe inspiratie en ervaringen opdoen? Bij De Buytenplaets kunt u verschillende workshops doen en er worden diverse arrangementen aangeboden. Samen koken, leren kalligraferen of een dagje weg op de solex? Het is allemaal mogelijk! U heeft keuze uit meer dan 20 mogelijkheden. Er is altijd iets leuks bij voor uw gezelschap. Net even anders dan anders!

Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok