Welkom op Camping Zonnekamp

Op Camping Zonnekamp ervaart u de gemoedelijkheid van een kleine camping maar kunt u gebruik maken van heel veel extra faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. De camping ligt aan de rand van het kleine dorpje Zorgvlied in het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. U wordt hier ’s morgens wakker van de vogels en kunt meteen een hengeltje uitgooien in het bosven. Er zijn zo’n 200 campingplaatsen en drie comfortabel chalets voor de verhuur. Hier ervaart u het comfort van een luxe, compleet ingerichte chalet in combinatie met de sfeer en faciliteiten van een gezellige gezinscamping. Op Camping Zonnekamp zijn persoonlijke aandacht een een gemoedelijke sfeer nog altijd heel belangrijk.

Complete voorzieningen

Het sanitair is lekker ruim en erg schoon. De grote lichtkoepel in het dak van het sanitairgebouw geeft mooi daglicht in de centrale ruimte wat een fijne, ruimtelijke sfeer geeft. De zeer complete voorzieningen zijn volledig afgestemd op de wensen van de moderne kampeerder. Veel kinderen zullen zich het enthousiaste recreatieteam nog lang kunnen herinneren. Zij halen alles uit de kast om uw (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het gevarieerde programma biedt niet alleen vertier en vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat oudere jeugd en zelfs voor de jeugd van vroeger. Voor iedereen is er wat te beleven op Camping Zonnekamp!

Boskefé Kobus

Vanaf ’s morgens tien uur kunt u terecht in ’t Boskefé Kobus ‘veur’n happien en ’n draankien’. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het gezellige petit-restaurant vormt het sociale middelpunt van de camping. U kunt terecht voor een goede maaltijd of een ‘snelle’ snack. De voor-elk-wat-wils kaart heeft voor iedereen iets smakelijks te bieden voor een betaalbare prijs. Op Camping Zonnekamp zijn ze ‘Bliede daj d’r binnen!’