Welkom op camping De Hertenweide

Genieten van rust, ruimte en natuur? Dat kan op camping De Hertenweide! Bijzonder fraai gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold is deze camping een vertrouwd tweede plekje voor de veelal vaste gasten. Op de royale camping zijn 100 vaste staplaatsen en 10 grote kampeerplaatsen. Ook is er de mogelijkheid om een chalet te huren. Het sanitair is schoon, fris en goed. De douches werken met een muntsysteem en er is zelfs een invalide-douche aanwezig. In de ‘Wastobbe’ wordt de mogelijkheid geboden om tegen betaling gebruik te maken van een wasmachine, wasdroger, strijkplank en strijkijzer. U bent van alle gemakken voorzien!

Gezelligheid

De gezellige kantine is in de weekenden open en in de bouwvakvakantie zelfs de gehele week. Het is hier gezellig en gemoedelijk en regelmatig wordt er een leuke activiteit georganiseerd. Voor de kleine gasten is er een leuke speelweide waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en in de dierenweide is kleinvee om te aaien.

Wandelen, fietsen, paardrijden en surfen

In de directe omgeving zijn volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de prachtige natuur. Bossen, heidevelden, vennen en landbouwgronden wisselen elkaar af en maken dat u een fantastisch verblijf hebt in de vrije natuur. Ook paardenliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. De omgeving van Zorgvlied is prima geschikt om er te paard op uit te trekken. Op drie kilometer afstand van de camping ligt het Aekingermeer waar u lekker kunt zwemmen en surfen. Het is hier genieten!