Welkom in Bosbad Vledder

In het Bosbad Vledder is altijd wat te beleven. Een waar zwem- en speelparadijs voor jong en oud. Of het nu gaat om even heerlijk baantjes te trekken, lekker vrij te zwemmen, spelen op het zandstrand of gezellig zonnen op de ligweide in het openluchtzwembad is het genieten. De temperatuur van het water is minimaal 23 graden en door de beschutte ligging is het er al snel behaaglijk.

Speelfaciliteiten
Het peuterbad ligt naast een zandstrandje met verschillende speelfaciliteiten en huisjes voor de allerkleinsten. In het grote bad ligt een 10 meter lange familieglijbaan, zijn verschillende speelmatten en grote opblaasbare waterattracties. Op het grote zandstrand kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin met speeltoestellen zoals een klimtoren, pannakooi en air-trampoline. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Ook wanneer het weer iets minder mooi is, is er bij het zwembad altijd iets leuks doen.

Paviljoen
In het paviljoen kunt u allerlei versnaperingen kopen. Op het terras kunt u heerlijk, relaxed genieten en kijkt u uit op het peuterbad en het grote bad. Een bezoek aan Bosbad Vledder is een verfrissend onderdeel van uw bezoek aan de Vrije Koloniën van Weldadigheid. U bent van harte welkom!

Kijk voor de openingstijden en actuele activiteiten op de www.bosbadvledder.nl