Welkom in Bed & Breakfast 54

De charme van het oude met het comfort van het heden. In Bed & Breakfast 54 zult u zich snel thuisvoelen. In het voorhuis van deze voormalige boerderij heeft u veel privacy. U stapt binnen in uw zit- en eetkamer met een compleet ingerichte keuken waar het royale ontbijt geserveerd wordt. Ook vindt u op de begane grond de riante badkamer. Via de open trap bereikt u de drie slaapkamers, één 1-persoonskamer en twee 2-tweepersoonskamers.  Bed & Breakfast 54 is uitermate geschikt om met meerdere personen te verblijven. Uiteraard bent u ook van harte welkom wanneer u met z’n tweetjes wilt genieten!

Internationaal

De inrichting van Bed & Breakfast 54 is fris en modern en heeft een eigen stijl door de aanwezigheid van kunst uit het atelier van eigenaar Maurits van Geel www.galerie54.nl. In de achtertuin is een terras met zitje maar ook aan de voorzijde van de boerderij kunt u genieten van de ochtendzon. Maurits en Tineke bieden gastvrijheid en adviezen met feeling voor uw wensen. Samen hebben zij de hele wereld rondgetrokken, spreken daardoor diverse talen en zijn op de hoogte van de gewoontes in andere landen. Hierdoor mogen zij zich verheugen op veel internationale gasten die graag gebruik maken van de gastvrijheid van de Bed & Breakfast en steevast een bezoek brengen aan het nabij gelegen Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Extra service

Er wordt graag een beetje extra service gegeven. Komt u met de trein? Dan wordt u uiteraard opgehaald vanaf station Steenwijk. Komt u met een elektrische auto? Dan is er de mogelijkheid om uw auto op te laden bij de Bed & Breakfast. Deze complete accommodatie, met de extra en persoonlijke service, maken dat u een ‘warm’ verblijf zult ervaren in Bed & Breakfast 54. Welkom!