Welkom bij Bed & Breakfast Hoeve Morgenster

In de landelijke omgeving van het Drentse plaatsje Doldersum vindt u de eenvoudige Bed & Breakfast Hoeve Morgenster waar u uw eigen paard mag meenemen, paardrijles kunt krijgen of mee kunt doen met een van de activiteiten van Paard en Harmonie. Op de eerste verdieping van de boerderij, boven de paardenstallen, zijn drie kamers ingericht voor een aangenaam verblijf op basis van slapen met ontbijt. Er wordt graag meegedacht over het avondeten. Weldadig onthaasten!

Stilte en duisternis

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold is het stil en rustig. ’s Nachts is het aardedonker en kunt u genieten van de talloze sterren. Niet voor niets heet de Bed & Breakfast, Hoeve Morgenster. Stilte mag hier ook nog echt stil genoemd worden. Een heerlijke plek om er even helemaal uit te zijn en tot jezelf te komen.

Vormen jullie een team of ben je liever een eenling?

Op Hoeve Morgenster bent u van harte welkom voor een informele maar leerzame teambuilding. Er wordt gebruik gemaakt van de natuur, dieren en de elementen. Het gaat om sport en spel waarin plaats is voor verwondering, lachen en plezier. Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal dagen, eten en drinken en het aantal deelnemers. Samen sneller, hoger en sterker!