Welkom op Vakantie Landgoed Alberthoeve

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt Vakantie Landgoed Alberthoeve. Of u nu alleen bent, met het hele gezin of met 50 personen er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten op dit fraaie landgoed waar ook uw paard van harte welkom is. Een paradijs voor mens en dier vlakbij de adembenemende natuur. Met meer dan 175 km aan ruiter- en menroutes, prachtige wandelpaden in de omgeving en fietspaden te kust en te keur verveelt u zich hier zeker niet.

Overnachten voor elk wat wils

Komt u met uw caravan of tent dan verblijft u op de SVR Natuurcamping die veel rust en privacy biedt. Bij aankomst kunt u zelf uw keuze maken uit de meer dan 30 toeristenplaatsen. Het nieuwe sanitair gebouw heeft een wasserette en voldoende douches en toiletten. Er is gratis WiFi en ruime parkeergelegenheid. Daarnaast kunt u overnachten in een van de vrijstaande Scandinavische lodges die het landgoed rijk is. Deze sfeervolle woningen zijn compleet ingericht en beschikken over een ruime keuken, twee slaapkamers en een woonkamer met televisie. Wilt u extra luxe dan kunt u gebruik maken van Bed & Breakfast. Er zijn twee groepsaccommodaties, gezamenlijk geschikt tot 50 personen en zijn beide voorzien van diverse sportfaciliteiten. Een ideaal onderkomen voor uw familieweekend, clubkamp of vriendenuitje.

Paradijs voor mens en dier

Vakantie Landgoed Alberthoeve beschikt over 41 ruime stallen, een grote buitenbak, veel weide en een waterbak waar u met uw paard door kunt rijden. Er zijn afsluitbare kasten en ruimtes om zadels en tuigen neer te hangen. Geniet van mens en dier. Lekker weg van alles en heerlijk verblijven op deze prachtige locatie in het Drentse Wateren.