Project Description

Welkom in Hotel-Restaurant Villa Nova

Voel u thuis in Hotel-Restaurant Villa Nova waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Midden in het knusse dorp Zorgvlied en aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt dit sfeervolle familiehotel. Een prachtige uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en paardenliefhebbers. In het Grand Café en op het tuinterras bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, een fijne lunch of een goed diner. Heerlijk om even lekker tot rust te komen wanneer u de hele dag actief bezig bent geweest.

Uitgebreid genieten

Het hotel beschikt over dertig hotelkamers die allemaal zijn voorzien van prima bedden, douche, toilet, een zitje, televisie en gratis wifi. Ook is er op iedere kamer de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te zetten en is er een lift aanwezig. In het hotelrestaurant, dat uitzicht heeft op de landerijen, kunt u uitgebreid genieten van het ontbijtbuffet en het diner als u halfpension heeft geboekt. In het Grand Café is een fijne loungehoek met een grote leestafel waar de krant voor u klaar ligt, de bar en kunt u een potje biljart spelen. Het huren van fietsen of het opladen van uw elektrische fiets mag niet ontbreken in dit fantastische fietsgebied.

Paardenhotel

Villa Nova is een heerlijke plek voor paardenliefhebbers. Het hotel beschikt over twintig paardenboxen waar uw paard welkom is. Rondom de overdekte binnenplaats met wasplaats en solarium, zijn de goede bewegwijzerde routes in een paar minuten beschikbaar. Direct naast de stallen is weidegang mogelijk. Een rijbak, paddock, eigen parkeerplaats en en wasplaats voor rijtuigen maken het paardenhotel compleet.

Arrangementen en feesten

Het hotel heeft speciaal voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een feest te geven en is de monumentale, statige villa een bijzondere locatie om te trouwen. Wees welkom in Villa Nova.