Project omschrijving

Welkom in Bed & Breakfast Hierboven

In de vroegere pastorie, naast het Koloniekerkje van de Maatschappij van Weldadigheid, kunt u overnachten in de sfeervolle Bed en Breakfast Hierboven van José en Michiel. Het is goed toeven in het rijksmonument waar drie sfeervolle kamers zijn en waar u ook met uw gezin van harte welkom bent voor een verblijf in de riante familiekamer. De kamers zijn prachtig en met zorg ingericht en hebben een heel eigen stijl. U kunt zelf een lekker kopje koffie of thee zetten en een handdoek en badjas hangen voor u klaar.

Wordt wakker met vers brood

’s Ochtends wordt er een fantastisch ontbijt geserveerd met verse producten uit de eigen streek. Lekker brood en echte eitjes. Gaat u er een dag op uit dan wordt er met liefde een lunchpakket voor u klaargemaakt. Ook is het mogelijk om met de pot mee te eten of een driegangen diner te bestellen. Michiel is een gepassioneerd kok en verwent u graag!

Vuurtje maken en buiten leven

Geniet van alle ruimte om u heen. Het is fijn om buiten te zijn. Er zijn verschillende zitjes waar u heerlijk vrij kunt zitten en kunt genieten van de natuur en de rust. ’s Avonds kunt u een gezellig vuurtje maken. De kinderen vermaken zich op de trampoline, de schommel en het grote grasveld. Heel relaxed. Bed en Breakfast Hierboven ligt in het hart van de Maatschappij van Weldadigheid in dit unieke landschap is het heerlijk wandelen en fietsen. De wandel- en fietsroutes beginnen voor de deur zodat u meteen het gebied kunt gaan verkennen. Om te beginnen natuurlijk met het naastgelegen Koloniekerkje. Een weldadig verblijf!