Project Description

Welkom in GrenzeloosenZo

Of het nu een kopje koffie is of een à la carte diner in restaurant Grenzeloos en Zo kunt u ambachtelijk genieten van heel veel lekkers. Op de uitgebreide lunch- en dinerkaart staan gerechten die Chefkok Gerard Slot met veel passie voor u bereid. Hij werk met eerlijke, verse, daar waar mogelijk, regio producten die op ambachtelijke wijze worden klaargemaakt. De kwaliteit is boven verwachting. Bent u vegetarisch dan bent u bij Grenzeloos en Zo ook aan het juiste adres. Het vegetarische aanbod is verrassend en royaal.

Op het platteland

U bent in Drenthe! En dat ziet u terug in de gemoedelijke uitstraling van het restaurant. Het interieur is passend bij de streek en bij mooi weer ruikt en ziet u het Drentse landschap op het terras. Ook kunt u leuke cadeautjes kopen van Huus Zeuven of gezellig aan de stamtafel uw route uitstippelen. Bent u met een groep dan zijn er verschillende zalen waar u samen kunt zijn. In de Kapschuur kunt u gezellig met een besloten groep buiten eten. Voor groepen verzorgt het restaurant lunches, high-tea’s, buffetten of een heerlijke barbecue. Ook zijn er verschillende arrangementen voor een sportief dagje uit.

Passend uitje

GrenzeloosenZo heeft een zeer uitgebreid aanbod groepsuitjes, workshops en thema-avonden. Of het nu binnen is of lekker buiten, er is altijd een passend uitje voor uw groep. Bijvoorbeeld de ‘Ik hou van Holland’ avond, een workshop schilderen of een schaapherderdemonstratie. Nieuw is het Kastelen Bosspel, een supergaaf en avontuurlijk spel in het bos van Doldersum waarbij het gaat om ruilhandel en samenwerken met je vrienden, familie of collega’s. Kom samen grenzeloos genieten!