Loading...
Villa De Bakkerij2018-12-18T12:11:45+00:00

Project Description

Welkom in Villa De Bakkerij

Het huiselijke van een B & B gecombineerd met luxe hotelfaciliteiten, dat is Villa De Bakkerij in Frederiksoord. Tot in 1860 was hier de bakkerij van de Maatschappij Weldadigheid gevestigd en werd centraal het brood gebakken voor de bevolking van de kolonie. Vandaag de dag kunt u hier verblijven in een van de vijf ruime en lichte slaapvertrekken. Alle moderne kamers hebben een gezellig zitje, een flatscreen tv, douche, toilet en wastafel.

Gemeenschappelijke keuken en woonkamer

In de gemeenschappelijke keuken kunt u gratis koffie en thee zetten en het is mogelijk om zelf te koken. Wilt u liever mee-eten met de pot dan is dat ook mogelijk. Lekker makkelijk. In de gezamenlijke woonkamer wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd en kunt u nog even napraten met de andere gasten of gezellig samenzijn. Op het gastenterras staat een buitenkeuken waar u heerlijk kunt barbecuen. Hierdoor is Villa De Bakkerij ook heel geschikt om als groepsaccommodatie te gebruiken.

Passantenterras

Centraal aan de doorgaande weg tussen Havelte en Frederiksoord is het fijne en gezellige passantenterras. Hier is iedereen van harte welkom voor een goede kop koffie van vers gemalen koffiebonen, verschillende lunchgerechten en een heerlijke sorbet of ijscoupe van het overheerlijke ijs van BoerMarke. Een welverdiende stop tijdens uw verkenning van het prachtige gebied van de Vrije Koloniën van Weldadigheid.

Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok