Project omschrijving

Welkom in Villa De Bakkerij

Het huiselijke van een B & B gecombineerd met luxe hotelfaciliteiten, dat is Villa De Bakkerij in Frederiksoord. Tot in 1860 was hier de bakkerij van de Maatschappij Weldadigheid gevestigd en werd centraal het brood gebakken voor de bevolking van de kolonie. Vandaag de dag kunt u hier verblijven in een van de vijf ruime en lichte slaapvertrekken. Alle moderne kamers hebben een gezellig zitje, een flatscreen tv, douche, toilet en wastafel.

Gemeenschappelijke keuken en woonkamer

In de gemeenschappelijke keuken kunt u gratis koffie en thee zetten en het is mogelijk om zelf te koken. Wilt u liever mee-eten met de pot dan is dat ook mogelijk. Lekker makkelijk. In de gezamenlijke woonkamer wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd en kunt u nog even napraten met de andere gasten of gezellig samenzijn. Op het gastenterras staat een buitenkeuken waar u heerlijk kunt barbecuen.

Bent u met een grotere groep? U bent van harte welkom!

Villa De Bakkerij is zeer geschikt als groepsaccommodatie te gebruiken. Wij kunnen maximaal 10 gasten ontvangen. Leuk voor de hele familie of de familiegroep. Wij verzorgen graag heerlijke (streek) ontbijtproducten voor u. U bent van harte welkom!

Groepsarrangement voor € 750,00

  • Inclusief opgemaakte bedden
  • Heerlijke taart
  • Fles Bubbles
  • Exclusief toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht
  • Exclusief eindschoonmaakkosten