Loading...
Camping De Bosrand2018-11-06T09:16:46+00:00

Project Description

Welkom op Camping De Bosrand

Volop rust op, maar met genoeg mogelijkheden voor actie! Midden in het bos en vlakbij het mooie Drentse dorp Vledder vindt u camping De Bosrand. Een kleinschalige familiecamping met 40 ruime, comfortabele toeristische plaatsen met veel privacy.  De ideale start voor een heerlijke dag in de natuur met de (electrische) fiets, de mountainbike of om lekker te voet te gaan. De fiets- en wandelpaden zijn vanaf de camping direct toegankelijk. Lekker sportief bezig zijn? De tennisbaan ligt op loopafstand, het zwembad is dichtbij en tegenover de camping is een trimbaan. Niemand hoeft zich te vervelen!

Heerlijke plaatsen en goede voorzieningen

U staat op een riante en keurig onderhouden plek met aan de achterzijde bomen en aan de voorzijde gras. Elke plek heeft elektriciteit, CAI-aansluiting en er is draadloos internet. Het sanitair is brandschoon en uitstekend onderhouden. Naast douches en toiletten kunt u gebruik maken van was- en afwasplekken. Ook is de camping een fijne plek voor jonge kinderen. U heeft goed overzicht en de kinderen kunnen lekker spelen op het grote grasveld, de zandbak en de speelplaats. In het toiletgebouw is een babybad en aankleedtafel. Voor jong en oud comfort!

Gastvrouw met kennis van de streek

Na een dag op pad te zijn geweest, treft u op uw kampeerplek een oase van rust. U slaapt ’s nachts ongestoord in de stilte van het bos en ’s morgens wordt u wakker met het gezang van de vogels. Voor de verse broodjes hoeft u meer even het dorp in te lopen naar de warme bakker. Gastvrouw Toos van den Berg staat voor u klaar als u vragen heeft. Als coördinator van het Tourist Info Westerveld weet ze als geen ander wat er allemaal in de mooie omgeving te doen. Zij wijst u de mooiste plekjes en kent de leukste evenementen. Fijne vakantie!

Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok