Loading...
Laden Evenementen

UNESCO Werelderfgoed wandeling incl. lunch TO GO

Kom naar het gastvrije Huygens Huys in Frederiksoord en ervaar hoe mooi de omgeving is met dit complete wandelarrangement. De monumentenroute is een 11 km lange wandelroute die u ook eventueel op de fiets kunt volgen.

Wandel langs talrijke monumenten
De route brengt u langs verschillende monumenten van de Maatschappij van Weldadigheid. U komt als het ware in het ‘buitenmuseum’ van de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Onderweg bezoekt u een Koloniehuisje en Kolonieschooltje. Als u de spacetime layer app downloadt op uw telefoon dan krijgt u onderweg veel aanvullende informatie, foto’s en video’s van de monumenten.

Lekkers voor onderweg
U heeft de mogelijkheid om op een aantal punten de route af te snijden, waardoor u minder ver hoeft te lopen (3,7 – 5 – 8 – 9 – of 11 km). In het Huygens Huys krijgt u een warme drank, wat lekkers en broodje voor de lunch mee voor onderweg.

Prijs
Dit wandelarrangement kost €12,50 per p.p. U krijgt een wandelroute, warme drank, iets lekkers, een broodje en een ticket voor het Koloniehuisje en Kolonieschooltje (t.w.v. €2,50).

Reserveren
Voor het reserveren van dit wandelarrangement belt u met het Huygens Huys – telefoonnummer: (0521) 345 724. Reserveren is mogelijk van woensdag t/m zondag zolang de huidige corona-maatregelen gelden (m.u.v. de kerstdagen en nieuwjaarsdag).

Ga naar de bovenkant