Laden Evenementen

Beleef 200 jaar Koloniën op je bord

In het kader van 200 jaar Koloniën van Weldadigheid organiseren we van mei t/m september 2018 iedere maand een culinair erfgoed diner.  Met een wisselend culinair thema gerelateerd aan de bijzondere historie van de koloniën. Verrassend, modern en smaakvol, met gebruikmaking van lokale producten en een knipoog naar het verleden. De diners vinden telkens op een andere locatie plaats om onze gasten met zoveel mogelijk aspecten van de Koloniën in aanraking te laten komen. Er zijn zoveel bijzondere pareltjes in dit prachtige gebied!

Rumfordse soep

Tijdens dit eerste Culinaire Erfgoed Diner bent u te gast tussen de bloeiende fruitbomen van De Fruithof in Frederiksoord. We beginnen deze middag  rond 15.30 met een rondleiding over de boomgaard, doorspekt met historie en kleine geneugten. Rond de klok van 17.15 wandelen we richting de kas en is het tijd voor een aperitief en om 18.00 gaan we aan tafel. Op het menu staan o.a. Rumfordse soep en bijzondere gerechten met appel en boekweit.